22 inch velgen klein maken doe je met dikke BMW

Forgestar presenteert hun versie van een zeer dikke BMW X7, die ondanks de 22 inch velgen geen te grote schoenen lijkt te hebben.

Je moet je voorstellen dat het nog best een shock was dat BMW met de X5 (E53) op de proppen kwam. Een terreinwagen die juist geen terreinwagen is. Eén van de eerste auto’s die de SUV-hype wist aan te zwengelen. Het legde BMW bepaald geen windeieren. De X3 volgde, een X6 en ook een X4 (God helpe ons), maar ook kleinere modellen als de X1 en X2 kwamen de X-familie vergezellen. Het X5-recept verkleinen is gezien de huidige ontwikkelingen logisch, maar het X-recept vergroten leek ook van de zotte.

X7
Lijkt het van de zotte? BMW luistert mee en bedient de markt. Want alhoewel het een belachelijke auto wordt, er zijn markten waar nog gevraagd wordt naar de rijdende equivalent van een vrijstaande villa in Beverly Hills. BMW bediende vooral de Amerikaanse markt met de X7, die gelijk concurreert met de Cadillac Escalade en Mercedes GLS. Het design wist wederom omstreden te zijn, al moet gezegd worden dat de grille op de X7 wel meevalt. Bij een grote auto hoort een grote grille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top