Het mysterie van deze Nederlandse BMW E46 bodykit

We gaan even op onderzoek uit en hebben jouw hulp nodig bij het ontrafelen van het mysterie van deze Nederlandse BMW E46 bodykit.

Ah, de BMW 3 Serie E46 Coupé. Iedereen kent ‘m wel. Iedereen kent wel iemand die er eentje heeft of heeft gehad. Vandaag is het onderwerp van een waar mysterie. In dit geval gaat het om een BMW 330Ci. Of specifieker gezegd, de BMW E46 bodykit voor een coupé van deze serie.

Nu zult u zich afvragen, wat is het mysterie dan? Welnu, daarvoor moeten we Autoblog-lezer Mark gaan. Hij is namelijk de eigenaar van een 330Ci (E46). Zoals veel BMW’s van deze leeftijd zijn er veel onderdelen niet helemaal meer zoals de auto de fabriek is uit komen rollen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top